Det kræver hårdt arbejde at opfostre børn

Men vi har gjort alt hvad vi kunne / kan, for at gøre det så let som overhoved muligt

Babyguide - Hvad går det ud på?

Velkommen til Babyguide.dk. Her finder du alt, hvad du har brug for at vide om at være forældre, fra du finder ud af, at du er gravid, til dit barn er voksen. Vi har samlet ekspertråd og personlige erfaringer fra forældre fra hele verden for at gøre forældreskabet lettere for dig. Uanset om du lige er begyndt på denne rejse eller har været forælder i årevis, håber vi, at Babyguide.dk vil være en værdifuld informationskilde for dig.

En af de vigtigste ting, vi ønsker at give på vores hjemmeside, er nøjagtige oplysninger om graviditet, fødsel, spædbørn og børn i det hele taget. Vi ved, at der findes en masse misinformation derude, og vi ønsker at sikre, at danske forældre har adgang til den nyeste forskning og rådgivning, så de kan træffe informerede beslutninger om deres graviditet og børns sundhed. Ud over information om graviditet og fødsel tilbyder vi også rådgivning om emner som amning, pottetræning, søvnmangel og meget mere.

Vi forstår, at det kan være svært at være forældre til tider, men det er også en af de mest givende oplevelser i livet. Vi håber, at Babyguide.dk kan være med til at gøre din rejse som forælder nemmere og sjovere. Rigtig god fornøjelse!

Babyguide